top of page

Tim en Manille Boersma vormen de creatieve basis van Built For Comfort Communications (BFCC). Sinds de oprichting hebben wij bewezen, uitstekende partners te zijn op het gebied van free publicity, communicatie-advies en uitvoering, woordvoering en marketing.

 

De kracht van BFCC wordt gevormd door ruim 25 jaar praktijkervaring, in eerste instantie in dienst van een werkgever, maar sinds 1996 op zelfstandige basis. Meer dan honderd opdrachtgevers deden inmiddels een beroep op de dienstverlening van BFCC. Van advisering rondom interne en externe communicatie tot en met het schrijven en verzenden van persberichten.

BFCC werkt zowel op project- als op uurbasis. U kunt een offerte ontvangen op grond van de te verwachten werkzaamheden of achteraf de gewerkte uren laten factureren. Ook verschilt de aanpak per opdracht. We gaan uit van de wensen van de opdrachtgever en streven er naar die optimaal in te willigen. We kunnen, in tegenstelling tot inkoop van advertentieruimte, geen garantie bieden, omdat we mede afhankelijk zijn van de medewerking van de journalistiek. Maar onze naam en netwerk staan min of meer garant voor een optimale mediabelangstelling.

bottom of page