top of page
  • LinkedIn Social Icon

Built For Comfort Communications (BFCC) is sinds 1997 uitgegroeid tot uitstekende partner op het gebied van woordvoering, advisering met betrekking tot crisiscommunicatie en het projectmatig verzorgen van free publicity.
 
De kracht van BFCC wordt gevormd door 30 jaar praktijkervaring, in eerste instantie in dienst van een werkgever, maar sinds 1997 op zelfstandige basis. Meer dan driehonderd opdrachtgevers deden inmiddels een beroep op de dienstverlening van BFCC. Van advisering rondom interne en externe communicatie tot en met het schrijven en verzenden van persberichten.

BFCC werkt zowel op project- als op uurbasis. U kunt een offerte ontvangen op grond van de te verwachten werkzaamheden of achteraf de gewerkte uren laten factureren. Ook verschilt de aanpak per opdracht. We gaan uit van de wensen van de opdrachtgever en streven er naar die optimaal in te willigen. We kunnen, in tegenstelling tot inkoop van advertentieruimte, geen garantie bieden, omdat we mede afhankelijk zijn van de medewerking van de journalistiek.

Maar onze naam en netwerk staan min of meer garant voor een optimale mediabelangstelling.

bottom of page